HD-HUTTEN MOTORCYCLES TUNING


Sinds jaar en dag wordt er aan carburateurs gesleuteld om het motorblok beter te laten presteren en/of zuiniger te laten lopen. Bij de moderne injectie-systemen is het doe-het-zelven echt definitief voorbij.

Er zijn tegenwoordig allerlei kastjes te koop die het signaal van de ECU ( het motormanagement-kastje) aanpassen. Het grote nadeel van deze upgrade-kastjes is dat ze geen enkele terugkoppeling hebben met de ECU.
Ze zijn, door ruimtegebrek, soms lastig in te bouwen en doordat er een stekkerverbinding bijkomt is er ook weer een mogelijke bron van storingen ontstaan.

HD Hutten heeft daarom voor het Direct-Link systeem gekozen. Hierbij wordt rechtstreeks de software in de ECU aangepast. Dit systeem heeft dus veel meer mogelijkheden en is betrouwbaarder.

Het is geen geheim dat standaard Harley’s af-fabriek veel te arm staan afgesteld. Ze presteren onder de maat en lopen veel te heet als gevolg.

Een nieuwe basismap van Direct-Link zorgt dat de afstelling optimaal wordt en de motor loopt zoals het bedoelt was. Dit kan ook voor HD’s die licht zijn aangepast met bijv. andere uitlaten en/of een aftermarket luchtfilter.

Is uw motor zwaar gemodificeerd? Dan is het wellicht verstandiger om een custom basismap te gebruiken. Die is speciaal voor uw motor geschreven en probeert de gebruikte speciale onderdelen (nokkenassen etc.) zo goed mogelijk te benutten.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!